OM OSS

Några ord
om oss

Lidbäcks tak startades av Magnus Lidbäck 2005 som enskild firma och ombildades 2012 till Lidbäcks Tak AB.

Vi åtar oss både små och stora uppdrag med kunder från privata marknaden, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, industrier och byggföretag. Vi arbetar efter mottot: Nöjda kunder ger oss Nya kunder.

Med vår breda kompetens inom tak utför vi omläggningar och nyproduktion av såväl tegeltak och betongtak ,plåttak samt papptak. Vi utför även byte av regnvattensystem samt montering av taksäkerhet. Lidbäcks Tak AB är en totalentrepenör som tar hand om helheten åt våra kunder.

För oss på Lidbäcks Tak AB

För oss på Lidbäcks Tak AB är det en självklarhet att alltid finnas till hands för kunder med akuta takproblem.

Detta innebär att Ni som kund i praktiken når oss dygnet runt. Vi levererar våra tjänster i rätt tid, till högsta kvalitet och till fasta priser med svårslagna garantier på hela 15 år!

Trivsamt och förtroendefullt

För oss är det också viktigt att skapa och vidmakthålla ett trivsamt och förtroendefullt samarbetsklimat med kunden.

Vi erbjuder kunden snabb och effektiv service vid takproblem. När det kommer till val av material är det inget vi tummar på, utan använder oss endast av världsledande tillverkare som håller den högsta kvaliten och utlovar dom bästa garantierna på sina produkter!

Vi är dessutom

Ansvarsförsäkrade i Trygg Hansa Samtliga arbetare innehar certifikat för heta arbeten samt ID06 legitimation Entreprenadförsäkring i Trygg Hansa Certifierade takskottars.

( se gärna skottsakert.se för mer info ) Lämnar 15 års garanti på utfört arbete.